OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Community Can és una associació de ciutadans de Terrassa preocupats pel benestar dels gossos. Aspirem a sensibilitzar la resta de veïns, l’ajuntament i d’altres entitats sobre els problemes que pateixen aquests animals de companyia en el nostre entorn i aconseguir-­ne solucions concretes.

Community Can treballa de manera territorial al barri de Ca n’Aurell, per resoldre les mancances que afecten els gossos en aquest barri, però vol estendre la tasca de sensibilització a tota la ciutat i més enllà.

Commmunity Can considera que els problemes que afecten els nostres animals no depenen tant del seu comportament i característiques particulars com dels desequilibris urbans que la ciutat ha de solucionar.

gosquisomPer tot això ens fixem els següents objectius:

  • ­Aconseguir com a mínim un espai al barri que permeti als gossos que hi viuen passar lliurement estones d’esbarjo i fer exercici de manera segura, sense molestar a ningú ni ser molestats. Creiem que aquest espai l’hauria de facilitar l’ajuntament perquè és una necessitat dels animals i del nombrós grup de ciutadans que en són els seus propietaris. Alternativament estem disposats a gestionar un espai d’aquest tipus aportant recursos.
  • Sensibilitzar les autoritats municipals sobre les necessitats dels animals de companyia i el fet que el seu benestar és una preocupació de molts ciutadans que paguen els seus impostos i exerceixen els seus drets polítics.
  • ­Sensibilitzar la resta de ciutadans que comparteixen l’espai públic sobre les virtuts dels nostres gossos, desmentint els mites que els fan passar per animals perillosos i que causen incomoditats, malalties i són responsables de la brutor dels carrers.
  • Hem de fomentar un esperit de convivència entre propietaris i no propietaris d’animals.

A més, com a associació ens proposem:

  • Obtenir per als nostres socis l’accés a descomptes en serveis i productes veterinaris i d’alimentació canina i estris per a la cura dels gossos.
  • ­Organitzar col·lectivament activitats d’ensinistrament d’animals.
  • ­Organitzar activitats que fomentin la socialització dels gossos i facilitin l’intercanvi d’experiències dels associats.

­

Per això animem a totes les persones interessades en el benestar dels gossos a fer­-se socies de Community Can.

Aquesta entrada també es pot llegir en: Castellà